Esco Banner


> Exor : HMI pannels voor alle toepassingen

 

 

Logo Exor

Exor eTop400

EXOR, de specialist inzake "HMI" (Human Machine Interface), ontwerpt en vervaardigt een zeer complete reeks universele bedieningspanelen, gaande van een eenvoudige display voor berichten van 2 lijnen en 20 tekens, tot grafische 15" kleurenmonitoren. Deze bedieningspanelen zijn standaard uitgerust met meer dan 140 communicatieprotocols.

Enkele eigenschappen :

  • Geavanceerde grafische vectoren
  • Gebruiksgeheugen tot 256 Mb
  • Dubbel Ethernet interface met geintergreede switch (etop5xx)
  • USB interface
  • Verbinding met bussysteem (netwerk) (optioneel)
  • Kader beschikbaar in 3 verschillende kleuren

 

eX 700

Deze nieuwe serie is uitgerust met een glas capacitief multitouchscreen, de helderheid van het scherm is sterk verbeterd. e Ex 700 série staat voor een innovatief product met zijn revolutionaire IoT controller open voor Industry 4.0

eTOP 500/600

De serie 500 biedt een compacte oplossing op het HMI niveau maar ook PLC functies zijn beschikbaar dankzij de geintegreerde CoDeSys soft-PLC en de mogelijkheid om via digitale en analoge I/O met de buitewereld te communiceren. De serie 600 biedt een capacitieve touch

Software suite JMobile

Jmobile studio biedt een geintegreerde software suite voor de HMI serie 400 & 500. Toegang tot de gegevens van de machine en haar bediening is ook beschikbaar via andere toestellen zoals, PC, PDA en andere mobile units.

Exor eTOP 600
Exor eTop 400 series
Exor Jmobile suite
     

ONE-H3 Terminal mobile

H3 is een revolutionaire draagbare terminal die zich perfect kan aanpassen aan vrijwel elke machine en automatiseringssysteem. Hij kan zonder extra materiaal aangesloten worden aan een compleet gamma automaten of controllers  door gebruik te maken van een  seriële poort RS422/485 of door Ethernet communicatie.

eTOP 300

De serie 300 combineeerd super eigenschappen met een buitengewone design. Ze is ook beschibaar voor domotica toepassingen. Deze reeks wordt geprogrammeerd door de wel bekende Designer 6 software.

Designer Software

Logiciel de programmation éprouvé permettant une gamme d'application importante. Plus de 120 drivers de communication disponibles pour pratiquement tous les automates présents sur le marché.

 

Exor ONE H3
Exor eTop 300 series
Exor Designer logo
U vindt uw toestel niet in deze categorïen : Surf naar Exor Replacement Finder

 

 

Esco Drives - Kouterveld - Culliganlaan, 3 - B 1831 Diegem all right reserved Tel : 02 717 64 60 -Fax : 02 717 64 61 - E-mail : info@esco.be