Esco Banner


> Exor : HMI pannels voor alle toepassingen

 

 

Logo Exor

Exor eTop400

EXOR, de specialist inzake "HMI" (Human Machine Interface), ontwerpt en vervaardigt een zeer complete reeks universele bedieningspanelen, gaande van een eenvoudige display voor berichten van 2 lijnen en 20 tekens, tot grafische 15" kleurenmonitoren. Deze bedieningspanelen zijn standaard uitgerust met meer dan 140 communicatieprotocols.

Enkele eigenschappen :

  • Geavanceerde grafische vectoren
  • Gebruiksgeheugen tot 256 Mb
  • Dubbel Ethernet interface met geintergreede switch (etop5xx)
  • USB interface
  • Verbinding met bussysteem (netwerk) (optioneel)
  • Kader beschikbaar in 3 verschillende kleuren

 

UniOP eTOP Series 600

Deze nieuwe serie is uitgerust met een glas capacitief touchscreen, de helderheid van het scherm is sterk verbeterd. Naast de voordelen reeds beschikbaar in de ETOP 500 serie biedt deze serie: een UV-bestendige beeldscherm, een hogere werktemperatuur.

UniOP eTOP Series 500

De serie 500 biedt een compacte oplossing op het HMI niveau maar ook PLC functies zijn beschikbaar dankzij de geintegreerde CoDeSys soft-PLC en de mogelijkheid om via digitale en analoge I/O met de buitewereld te communiceren (beschikbaar in optie) .

Software suite JMobile

Jmobile studio biedt een geintegreerde software suite voor de HMI serie 400 & 500. Toegang tot de gegevens van de machine en haar bediening is ook beschikbaar via andere toestellen zoals, PC, PDA en andere mobile units.

Exor eTOP 600
Exor eTop 400 series
Exor Jmobile suite
     

UniOP eTOP Series 300

De serie 300 combineeerd super eigenschappen met een buitengewone design. Ze is ook beschibaar voor domotica toepassingen. Deze reeks wordt geprogrammeerd door de wel bekende Designer 6 software.

UniOP eTOP & ePAD serie

Een breede gamma HMI van simpel scherm met enkele toetsen en 4 lijn text display tot een volledige 15" touch HMI.
Reeks programmeerbaar door de Designer 6 software. Deze eTop en ePad reeks blijft beschikbaar om compatibiliteit te verzekeren voor oudere projecten.

Designer Software

Logiciel de programmation éprouvé permettant une gamme d'application importante. Plus de 120 drivers de communication disponibles pour pratiquement tous les automates présents sur le marché.

 

Exor eTop 300 series
Exor eTop50 ePad 05
Exor Designer logo
U vindt uw toestel niet in deze categorïen : Surf naar Exor Replacement Finder

 

 

Esco Drives - Kouterveld - Culliganlaan, 3 - B 1831 Diegem all right reserved Tel : 02 717 64 60 -Fax : 02 717 64 61 - E-mail : info@esco.be