Esco Banner


> bezoek ook de website

Logo Jetter

 

> Jetter : complete oplossingen voor processturing ...

Logo Jetter

 

Jetter products
Jetter biedt geïntegreerde oplossingen voor de automatisering en de sturing van de bewegingen van machines. De drives en servomotoren worden rechtstreeks aangestuurd door de systeembus van Jetter, wat de bekabeling van de verschillende componenten aanzienlijk vereenvoudigt. De PLC, het brein van de machine, stuurt de digitale assen aan, alsook de digitale of analoge inputs/outputs. De netwerkaansluiting en de communicatie met het IT-netwerk van het bedrijf worden tot stand gebracht via een Ethernet-verbinding waarmee elke processormodule standaard is uitgerust. De gegevens kunnen dus probleemloos in het hele bedrijf worden verzonden.
De programmeersoftware die zich richt op de asbesturing verkort de programmeertijd aanzienlijk, dankzij de voorgeprogrammeerde functies voor het sturen van de bewegingen.

> Product gamma van Jetter :

Jetter jc 9xx

Jet Control 9xx

Zijn flexibel ontwerp, ontelbare funkties, snelheid en krachtige processor maken van de JetControl, serie 900 de ideale oplossing voor uw toepassingen.

Jetter jc 3xx

Jet Control 3xx

Nieuwe serie CPU-module super compact en krachtig met Ethernet-poort, TCP/IP-communicatie, FTP (database), SMTP (e-mail), HTTP (server voor webpagina's).
Nieuwe I/O uitbreidingsmodule  

Jetter opcjetter

Software JetSym

De ergonomische software voor het programmeren van alle Jetter PLC's

> De oude PLC Jetter :

.Jetter jc 647 & 24x

Jet Control 647

High-end hoge capaciteit PLC's met Ethernet-poort, TCP/IP-communicatie, FTP (database), SMTP (e-mail), HTTP (server voor webpagina's).

Système DELTA

High-end hoge capaciteit PLC's, talrijke intelligente modules met coprocessor zoals asbesturing en PID-regelaar.

Jetter delta & nano

Jet Control 24x

Compacte CPU-module met Ethernet-poort, TCP/IP-communicatie, FTP (database), SMTP (e-mail), HTTP (server voor webpagina's). 

Système NANO

Handig systeem voor basistoepassingen, talrijke intelligente modules met coprocessor zoals asbesturing en PID-regelaar.

> De andere product Jetter :

Jetter drives

Servo drives

De drives van het gamma JetMove 6xx en 2xx zijn uitgerust met de Jetter systeembus.De communicatie tussen CPU en drive kan dus snel en eenvoudig gebeuren.

Jetter motors

Servo motors

De servomotoren van de serie JL en JK zijn permanent magneet synchrone motoren met elektronische schakeling.

Uiterst geschikt voor de Jetter drives.

Esco Drives - Kouterveld - Culliganlaan, 3 - B 1831 Diegem all right reserved Tel : 02 717 64 60 -Fax : 02 717 64 61 - E-mail : info@esco.be