Esco Banner


> bezoek ook de website

Logo Mitsubishi

 

> Mitsubishi PLC

Mitsubishi Electric bracht meer dan 30 jaar geleden de eerste compacte PLC op de Europese markt. Met wereldwijd meer dan 10 miljoen toegepaste compacte besturingen is Mitsubishi Electric wereldmarktleider op dit productgebied.

Het MELSEC System Q is een besturingsconcept dat het de gebruiker mogelijk maakt om de beste combinatie van CPU-modules en communicatie-, speciale of I/O-modules te kiezen en op één moduledrager te verenigen. Dit maakt de configuratie van een op maat gemaakt systeem mogelijk, op het juiste moment en voor de passende toepassing.

 

Bezoek ook de Mitsubishi website

> Downloadsectie

Hitachi EHV

> Alpha micro-controller

De ALPHA sluit het gat tussen afzonderlijke componenten, zoals b v. relais en tijdschakelaar, en een PLC. Zij biedt een hoge functionaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit bij overzienbare kosten.

pdf icon Brochure Alpha 2
(706 Ko) (En)


Hitachi EH 150

> Compact PLC Fx 1S, Fx 1N, Fx 3G, Fx 3U, Fx 3UC

Door haar geringe afmetingen en lage kosten hebben compacte besturingen nieuwe perspectieven in de industrieautomatisering geopend. Toepassingen, die eerder ondenkbaar waren, profiteren nu van de voordelen van deze besturing.

pdf icon Brochure Gamme FX
(10 Mo) (En)

 

Mitsubishi System iQ

> Modulaire PLC - L-serie

Met de L-serie presenteert Mitsubishi een krachtige, maar compacte modulaire besturing die een groot aantal functies al standaard in de CPU heeft geïntegreerd. Dankzij de uitstekende kosten-baten-verhouding en het buitengewone gebruiksgemak is deze de ideale PLC voor gemiddelde besturingstoepassingen.

  • Optimale flexibiliteit : 24 geintegreerde I/O in de cPU module
  • Snelle telingangen en motion controle voor 3 assen in CPU module
  • USB en Ethernet poort
  • Data logging dankzij een extra geheugen kaart slot
  • Modulaire I/O constructie zonder rack

pdf icon Brochure L serie PLC
(18 Mo) (En)

Mitsubishi System iQ

> Modulaire PLC série iQ

Basis- en krachtige PLC-CPU-modules, speciale motion controllers, proces-CPU's en zelfs PC-CPU's (industrie-PC's) kunnen worden gecombineerd tot één enkele System Q-oplossing met tot 4 verschillende CPU-modules. Dit biedt de gebruiker een keuze aan grote besturingsfilosofieën, programmeerconcepten en -talen – en dat allemaal op één enkel platform.

 

pdf icon Brochure System Q
(8 Mo) (En)

Hitachi plc webcontroller

> Software Melsoft

Bij de ontwikkeling van MELSOFT is dit door snelle toegang, open uitwisseling van variabelen, projecttransparantie en groter bedieningsgemak gerealiseerd. Zodoende is een grote bundel met krachtige programmeertools ontstaan, waarmee programmeeroplossingen vlot en betrouwbaar omgezet kunnen worden.

Esco Drives - Kouterveld - Culliganlaan, 3 - B 1831 Diegem all right reserved Tel : 02 717 64 60 -Fax : 02 717 64 61 - E-mail : info@esco.be