Esco Banner


> Drives Mitsubishi MR-E

Logo Mitsubishi

 

servomotion MR E


Door de hoge positioneerprecisie en korte reactietijd is de MR-E Super de eerste keus als het gaat om toepassingen in een vermogensbereik van 100 W tot 2 kW.

De MR-E Super is beschikbaar in twee versies: voor positieregeling met impulsreeksingang en interne toerentalregeling of met analoge ingang voor toerental- en draaimomentregeling. Met behulp van de Windows-software MR Configurator wordt bovendien een eenvoudige inbedrijfstelling en diagnose gegarandeerd.

Met het oog op zijn capaciteiten is de MR-E Super een buitengewoon goedkoop product voor een economische en efficiëntie oplossing op het gebied van servotoepassingen.

Hoge positioneerprecisie – grote flexibiliteit

De serie MR-E Super kan met een breed aanbod van motoren van gering tot gemiddeld massatraagheidsmoment worden gecombineerd. De nieuwe MR-E Super kan daarom worden aangeduid als krachtig systeem voor algemene toepassingen, waarbij deze ook tegelijkertijd een goedkoop alternatief vormt voor stappenmotoren of DC-servosystemen.

Alle servomotoren zijn uitgerust met een incrementele encoder en bieden een groot aantal interne veiligheidsfuncties.

Een compacte bouwwijze is voor ontwikkelaars van installatie, die vaak gedwongen zijn, om alle vereiste besturingscomponenten op een zo klein mogelijke ruimte onder te brengen, buitengewoon belangrijk.

> Downloadsectie

 

pdf icon Datasheet MR-E
(301 Ko) (En)

pdf icon Instruction Manual MR-E
(5 Mo) (En)

Highlights:

  • Positie-/interne toerentalregeling
  • Toerental-/draaimomentregeling
  • Real-time-autotuning
  • Snel reactievermogen
  • Uitgebreide onderdrukking van mechanische trillingen
  • Snelle en eenvoudige aansluiting
  • Voldoet aan internationale normen

Esco Drives - Kouterveld - Culliganlaan, 3 - B 1831 Diegem all right reserved Tel : 02 717 64 60 -Fax : 02 717 64 61 - E-mail : info@esco.be