Esco Banner


> Bezoek ook de website van

Logo Zapi

> Zapi : drives voor batterij toepassingen AC en DC motoren voor electrisch aangedreven voertuigen

De toepassingen die op batterij worden gevoed eisen speciale ontworpen motoren en drives. Traditionneel, zijn gelijkstroommotoren ingezet voor deze toepassingen, om de snelheid te regelen gebruikt men een DC chopper.
Tegenwoordig, wordt het aantrekkelijker asynchrone motoren voor deze toepassingen te gebruiken in samenwerking met laag spanning frequentie regelaars ontworpen voor batterij voeding.
Deze oplossing combineert de stevigheid van de AC motor met de 4 kwadranten regeling die de nieuwe frequentie regelaars toelaten. Ontdekt twee toepassingen waar de Zapi motoren en regelaars gebruikt zijn. Voorbeeld 1 : heftruk
Voorbeeld 2 : electrisch aangedreven voertuig

> Downloadsectie

Zapi acx

Inverter ac-X, ac-0, ac-1

Deze omvormers kunnen ingezet worden voor het aandrijven van tractie motoren of andere mobiele aandrijvingen van 500 W tot 2.2 Kw..Dankzij hun vector regeling zonder snelheidsvoeler is een encoder op de motor overbodig. Elke drive is ook met een Can Bus uitgerust, deze controllers kunnen dus in een netwerk van verschillende toestellen communiceren.Communicatie met Can Open toestellen kan ook worden ondersteund.

pdf icon Datasheet ACX
(34 Ko) (En)

pdf icon Datasheet AC0
(35 Ko) (En)

pdf icon Datasheet AC0
(44 Ko) (En)

pdf icon Datasheet AC1
(35 Ko) (En)

Zapi ac3

Inverter ac-2, ac3, ac 4

Deze drives zijn ontworpen voor tractie toepassingen met motoren van 5 tot 20 Kw. Voor een perfekte motorcontrole (hoogkoppel op lage snelheid, breede snelheidsgamma) toe te laten, moeten de motoren worden uitgerust met een incrementele encoder. De data sheets in bijlage geven u alle uitleg hierover. Zoals de kleinere vermogen drives zijn deze drives ook met een Can bus uitgerust.

pdf icon Datasheet AC2
(37 Ko) (En)

pdf icon Datasheet AC3
(34 Ko) (En)

pdf icon Datasheet AC4
(34 Ko) (En)

Zapi combi ac1

Combi ac-1 Controller

Twee drives in één behuizing : een frequentie regelaar voor de tractie motor ( vermogen tot 3.5 Kw) en een DC chopper voor de hydropomp regeling (motor vermogen tot 5 Kw)

pdf icon Datasheet CombiAC1
(32 Ko) (En)

Zapi eps

Electronic power steering controllers AC0

Deze controller is een perfekte oplossing voor een electrisch aangedreven stuurbekrachtiging. Hij kan worden ingezet zowel voor een draadgestuurd systeem als voor een standard stuurbekachtiging. Hij is een goede vervanger van een hydrobekachtiging. Daar hij ook met Can Bus uitgerust is kan hij ook met de andere Zapi controllers van het voetuig dialogeren.

pdf icon Datasheet EPSAC0
(5 Ko) (En)

Zapi pm4q

Dc chopper voor DC permanent motoren

Voor kleine vermogens kan een DC permanent motor nog de goede oplossing zijn. Dankzij de permanent mageten in de motor werkt deze chopper in de 4 kwadranten zonder hulp van externe contactoren Motor stroom tot 70 of 90 A batterij spanning 24 of 36 VDC.

pdf icon Datasheet 4Q
(25 Ko) (En)

Zapi console

Programmeer console Zapi

De Zapi drives zijn allen uitgerust met een seriele poort. Deze universele console is geschikt voor het instellen van de parameters van alle Zapi AC en DC regelaars.

 

Esco Drives - Kouterveld - Culliganlaan, 3 - B 1831 Diegem all right reserved Tel : 02 717 64 60 -Fax : 02 717 64 61 - E-mail : info@esco.be