Esco Banner


> bezoek ook de website

Esco Couplings

 

Esco Couplings koppelingen Esco Couplings koppelingen
Conex Spanelementen Conex Spanelementen
Securex koppelbegrenzer Securex koppelbegrenzer
Twiflex schijfremmen Twiflex schijfremmen
Transfluid hydraulishe koppelingen Transfluid hydraulishe koppelingen
Bonfiglioli reductiekasten Bonfiglioli reductiekasten

 

Zie ook de download pagina van Esco Couplings voor alle documenten betreffende de koppelingen

> Wij verbinden de wereld

EscoCoupling > De Esco koppelingen ontworpen en geproduceerd in België voor alle industriële en mobiele toepassingen.

De koppelingen maken al sinds het begin deel uit van het Esco gamma. De Heer Eugène Schmidt lanceerde in 1966 de fabricage van de Escogear CST, een op de markt zeer gewaardeerde koppeling en verkocht via een wereldwijd netwerk van distributeurs en professionele agenten.

De tandkoppelingen Multicrown zijn ontworpen door Esco en garanderen een werking aan hoge snelheid en onder grote hoeken met uitlijningsfouten. Ze worden frequent gebruikt in treinen, metro’s, turbines en windmolens.

De nieuwe generatie van Escodisc koppelingen, onderhoudsvrije schijfremmen met een onbeperkte levensduur, vervolledigt het huidige gamma van Esco COUPLINGS. Vanaf het begin worden de troeven hiervan erg gewaardeerd door pompfabrikanten en klanten uit de chemische en petrochemische industrie.
Het gamma industriële koppelingen Escogear en Escodisc evolueert voortdurend: onze R&D afdeling maakt gebruik van krachtige ontwerp tools bijvoorbeeld voor de berekeningen door middel van afgewerkte elementen  of ook nog door gebruik te maken van hoog technologische apparatuur zoals lasers, composieten, enz.

 


EscoGear

> Esco Gear FST, CST, NST

De EscoGear koppelingen zijn ontworpen om zware werken uit te voeren. Ze zijn in staat zeer grote koppels te genereren en laten grote uitlijningsfouten toe. Hun robuustheid en efficiency hebben ze te danken aan hun hoofdcomponenten in gehard staal, schroeven beschermd tegen corrosie, een vertanding MultiCrown voor een maximale contactoppervlakte om zonder vervormingen en een betere verhouding maximum koppel/maximale uitlijningsfout te kunnen werken.

De hoge kwaliteit van de tanden en de zeer hoge levensverwachting zijn de troeven van dit gamma koppelingen. Dankzij al deze technische voordelen is de Escogear het meest geschikt voor machines zoals persen, walsen, slijpmachines, kranen, mixers,….

> Meer lezen :