Esco Banner


> RV & SBD-serie Knikarmrobots : permanente kwaliteit precies in de hand

Logo Mitsubishi

 

Zie ook :

Nieuwe SBD knikarmrobots

 

servomotion MR E


Bij de knikarmrobots speelt Mitsubishi Electric in alle liga's met 5- en 6-assige modellen voor hanteringstaken van 1 tot 12 kg draaglast mee.

Compacte klasse met groot vermogen

Met de RV-2AJ en RV-1A biedt Mitsubishi kleine en compacte robots die direct bij of zelfs in een installatie geplaatst kunnen worden. Hanteringstaken voor het plaatsen of uitnemen van kleine onderdelen zijn de kracht van deze compacte apparaten.

Betrouwbare middenklasse

De hantering bij machines, ook onder moeilijke omgevingscondities, zoals vuil en vloeistoffen, zijn de typische toepassingsgebieden van de RV-3SDB. Het jongste lid van de moderne 6-assige knikarmrobotgeneratie van Mitsubishi Electric met een draaglast van 3 kg en een bereik van 1.384 mm wordt gekenmerkt door een zeer slanke constructie, geavanceerde technologieën en een eenvoudige programmering. Deze robot is ook als vijfassige versie verkrijgbaar.

 

 

> Downloadsectie

 

pdf icon Installation Manual
(3 Mo) (En)

pdf icon Leaflet Robot RV
(924 Ko) (En)

 • Topprestaties in kracht en bereik

  De apparaten van de RV-D-serie zijn de nieuwste generatie van 6-assige knikarmrobots van de firma Mitsubishi Electric. Met een herhalingsprecisie van ± 0,05 mm en een snelheid van maximaal 9.500 mm/s behoort de RV-12DL tot de snelste en meest precieze robots in zijn klasse. De nieuwe robots spelen hun totale kracht uit bij het hanteren van werkstukken in de industriële fabricage of bij het gebruik in de koppeling van installatieonderdelen.

  Mitsubishi Electric biedt voor de nieuwe serie omvangrijke beschermings- en servicefuncties die het gebruik van de robot veilig en berekenbaar maken. Tot de standaarduitrusting behoort een sensorloze collisieherkenning die de robot bij het optreden van een ontypische belasting meteen uitschakelt.

 • Een echt highlight is ook de intelligente onderhoudsvooraankondiging die het volgende onderhoudstijdstip afhankelijk van de individuele belasting van de robot precies voorspelt.
 • Andere highlights:

  • Compliance control
  • Multitasking-besturingssysteem
  • Lastafhankelijke acceleratieoptimalisatie
  • Asafhankelijke momentencontrole
  • Sensorloze ?crash?-herkenning
  • Besturing van extra assen
  • Beveiligingsklasse IP65 (as 4-6)

Esco Drives - Kouterveld - Culliganlaan, 3 - B 1831 Diegem all right reserved Tel : 02 717 64 60 -Fax : 02 717 64 61 - E-mail : info@esco.be