Esco Banner


> MELSOFT software – RT ToolBox2 & Melfa works : De interface tussen mens en techniek

Logo Mitsubishi

 

Robot software


RT ToolBox 2 is de programmeeromgeving voor alle Mitsubishi-robots. In slechts enkele minuten maakt u programma's in de robottaal MELFA BASIC IV of MOVEMASTER COMMAND en zet deze na de test en de optimalisering met de muis over op de echte robot. Dit gebeurt zeer efficiënt door de directe koppeling tussen pc en robot via een netwerkinterface of een seriële koppeling.

Bewaking en visualisering

Tijdens de uitvoering van de programma's worden de robots bewaakt en gevisualiseerd door de omvangrijke controle- en diagnosefuncties van RT ToolBox2. De actuele assnelheden en motorstromen worden u naast de actuele toestanden van alle in- en uitgangen van de robot duidelijk getoond. Alle actueel door de besturing bewerkte programma's kunt u live volgen en zodoende kunt u programmafouten gemakkelijk en veilig herkennen.

> Downloadsectie

 

pdf icon Leaflet Robot Melfa
(263 Ko) (En)

pdf icon Leaflet Robot Vision
(1 Mo) (En)

MELFA WORKS
Simuleer met het 3D-robotsimulatiesysteem MELFA WORKS complete arbeidscellen, d.w.z. zowel robots als ook hun interacties met de omgeving. MELFA WORKS ondersteunt daarbij naast de complete Mitsubishi-robotfamilie een breed spectrum met automatiseringsapparaten, zoals materiaalstroomsystemen, verschillende soorten sensoren en besturingselementen, enz. Uit deze automatiseringscomponenten vervaardigt u productie-installaties die aan uw eisen voldoen.

Krachtige tools

Tijdens het gehele plannings-, programmerings- en testproces biedt MELFA WORKS u krachtige tools. Haalbaarheidstests in de vroege planningsfases garanderen de keuze van het juiste robotsysteem. Door de eenvoudige en makkelijk te wijzigen plaatsing van de robots en de andere arbeidscellencomponenten bereikt u een optimalisering van de installatielay-out.

Esco Drives - Kouterveld - Culliganlaan, 3 - B 1831 Diegem all right reserved Tel : 02 717 64 60 -Fax : 02 717 64 61 - E-mail : info@esco.be